Stoelendans
 

North Sea Round Town komt naar het strand van Hoek van Holland! 

Het Wereldrecord Stoelendans op Livemuziek! / North Sea Round Town
Zaterdag 16 juli 2022
Recreatieoord Hoek van Holland
Wierstraat 100, 3151 VP, Hoek van Holland

Samen met recreatieoord Hoek van Holland luiden we op zaterdag 16 juli de zomervakantie in met een Wereldrecord Stoelendans op Livemuziek, met maar liefst 1.001 stoelen. Met dit feestelijke evenement sluit North Sea Round Town ook haar jaarlijkse muziekfestival af. Er is geen betere plek te bedenken dan aan zee!

De Stoelendans beleeft haar primeur in Hoek van Holland. Het is een eerste editie, met de intentie om dit stadsevenement jaarlijks terug te laten komen en uit te breiden, met Hoek van Holland als startpunt. De werving en begeleiding van de deelnemers wordt uitgevoerd door North Sea Round Town, het recreatieoord en het verenigingsleven in Hoek van Holland. Samen zorgen we voor een super gezellige, feestelijke, muzikale dag en gaan we voor het wereldrecord!

Voor de teamspirit kun je ook gezellig meedansen aan de zijlijn en de deelnemers aanmoedigen tijdens dit vrolijke familiefestijn! Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. De Stoelendans zal ongeveer tweeënhalf uur duren en wordt muzikaal begeleid door Arend Niks en Keimpe de Jong, met naast ceremoniemeester sheriff010, live jazzmuziek van talloze musici.

Line up: de Nazaten met gasten – Carlo Hoop-percussie, Jermaine Forster-drums, Klaas Hekman-bassax, Patrick Votrian-tuba, Setish Bindraban-trompet, Sharif Wadich Hossein-altsax Robby Alberga-gitaar, Shauntell Baumgarten-viool, Simone Botasso-concertina, Keimpe de Jong-tenorsax.

Tijden
10:00 inloop
11:00 start show
13:00 eind show

Route en bereikbaarheid
Kom je met de trein? Stap dan uit bij Hoek van Holland strand. Kom je met de auto? Bij strand Rechtestraat kan je gratis parkeren. Gebruik voor het OV, wandelen, fietsen of de auto Google Maps voor een routebeschrijving.

Wil je meedoen?
Meld je aan via deze link:
www.northsearoundtown.nl/afsluiten-met-een-knaller-het-wereldrecord-stoelendans-op-livemuziek/

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam / CultuurConcreet.

North Sea Round Town
North Sea Round Town